spurd sportbedrijf purmerend

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Spurd is dé sportorganisatie voor Purmerend en omgeving. Sporter, sportvereniging of bedrijf? U kunt bij Spurd terecht voor een bijzondere sportbeleving, -faciliteit of -activiteit. Spurd exploiteert zo’n 17 binnensportlocaties, 11 buitensportlocaties en organiseert talloze sportactiviteiten en evenementen. Trots is Spurd op haar zwemaccommodatie Leeghwaterbad. Als een paviljoen gelegen in het park biedt deze accommodatie met haar ruimte en architectuur een unieke locatie voor een zwemfeest, (sport)evenement of zelfs modeshow of (onderwater) filmopnames. Het exclusieve Leeghwaterbad huisvest vier baden onder één dak en buiten nog een grote zonneweide met uitzwem- en peuterbad. Met een afmeting van 114 bij 44 meter en een hoogte van 11 meter een zwembad dat qua oppervlakte tot de top-10 van Nederland behoort.