sportservice de vallei ede

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Sportservice De Vallei is dé regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving. Dát is onze missie, waar wij op basis van onze merkwaarden toegewijd, ondernemend, betrouwbaar en optimistisch dagelijks aan werken.

Sportservice De Vallei is de meest innovatieve sportservice organisatie in Gelderland. Wij werken samen met o.a. de domeinen overheid, cultuur, welzijn, sociaal domein, gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Lokaal maatwerk

Programma’s en activiteiten worden ondersteund vanuit de lokale Sportakkoorden en het sportbeleid van de betreffende gemeenten waarvoor wij actief zijn. Samen met de gemeenten, onze opdrachtgevers, zoeken wij naar het best passende aanbod van onder meer buurtsportcoach, gymonderwijs, meer bewegen voor ouderen, leefstijlcoaching, sportaccommodaties beheer en – exploitatie. Wij leveren daarmee lokaal maatwerk.

OP SCHOLEN, IN DORPEN EN WIJKEN, ZORGINSTELLINGEN, SPORTAANBIEDERS EN SPORTVERENIGINGEN

Op diverse plekken in de samenleving zijn onze medewerkers actief om hun lokale netwerk optimaal te benutten, samenwerking te vinden en programma’s en activiteiten te initiëren, die bijdragen aan meer beweging en een gezondere leefstijl.

ADVIES EN ONDERSTEUNING

Wij adviseren en ondersteunen via ons verenigingsloket lokale sportverenigingen bij hulpvragen op het gebied van onder andere beleid, accommodatie, bestuur, financiën, aangepast sporten en vrijwilligers.