interactie sportbedrijf ermelo

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. is verantwoordelijk voor het beheer, exploitatie en onderhoud van Sportcentrum Calluna, Sportcentrum Triade, Wethouder Balverszaal en de voetbalvelden van DVS’33, EFC’58 en FC Horst.

Tevens organiseren en initiëren wij sportieve activiteiten en beweegprogramma’s voor alle inwoners van Ermelo. Daarnaast stimuleren we onze inwoners te spelen, sporten, bewegen en een gezonde leefstijl na te streven. Met alles wat we doen, dragen we bij aan bewegen en sport. “Interactie brengt je in beweging!”

De gemeente Ermelo is 100% aandeelhouder van Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. De gemeente is verantwoordelijk voor het sportbeleid binnen Ermelo. Een AvA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) en de RvC (Raad van Commissarissen) houdt toezicht op de directie en het management van Interactie.

 Kijk ook naar

Sportbedrijf InteractieVacatures

Ons team

Meer dan 50 medewerkers, van receptionistes tot het managementteam, van zwemonderwijzers tot de technische dienst, van bedrijfsbureau tot horecamedewerkster. Van Buurtsportcoaches tot bewegingsagoog, geven op hun wijze uitvoering aan het beleid van Interactie Sportbedrijf Ermelo. Alle medewerkers van Interactie zetten zich iedere dag in zodat inwoners plezier hebben in bewegen en sporten. Daarbij garanderen wij dat onze accommodaties altijd schoon, heel en veilig zijn.