ataro zevenaar

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Beleving en kwaliteit zijn kernwaarden

Samen zorgen voor sportieve activiteiten, voor schone en veilige sportaccommodaties en voor goede verhuurmogelijkheden. Met zo’n 50 enthousiaste medewerkers maken we zo sporten en bewegen voor iedereen bereikbaar. 

Een optimale beleving en kwaliteit voor alle gebruikers, daar doen wij het voor. Het is onze missie door middel van goed onderhouden sportaccommodaties  en aantrekkelijke activiteiten iedereen een fijne tijd te bezorgen tijdens het uitoefenen van zijn of haar sportieve activiteiten. Dat doen al we sinds 2016, het jaar waarin Ataro als zelfstandige Overheid-B.V. werd opgericht.

Om de kwaliteit en beleving te waarborgen streven we ernaar onze dienstverlening verder te optimaliseren door te vernieuwen en te innoveren.