Sportbedrijf Nunspeet

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij stimuleren sportdeelname en streven naar attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet heeft als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. 

‘Sportbedrijf Nunspeet is plezier in en om het water, in de sportzaal en bij jou in de buurt!’

Binnen Sportbedrijf Nunspeet is iedere activiteit een feestje! We staan ​​altijd met een vrolijke en frisse blik klaar voor onze bezoekers. Samen sporten en bewegen maken wij voor iedereen mogelijk in een gezonde sportomgeving, goed onderhouden en veilige sportaccomodaties. Wij bieden gevarieerde sport- en beweegprogamma’s aan voor jong en oud. 
 

Nunspeet Beweegt 

Binnen Sportbedrijf Nunspeet zit ‘Team Nunspeet Beweegt!’. De combinatiefunctionarissen werken samen met sportaanbieders en partners zodat jij lekker kan bewegen! Nunspeet Beweegt is de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Zij verbinden partijen, organiseren sportieve activiteiten, ondersteunen het bewegingsaanbod in het onderwijs en leveren een bijdrage aan het sterker maken van sportverenigingen als basis van onze sportinfrastructuur.