Sportstichting Sittard-Geleen

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

De Sportstichting beheert, onderhoudt en verhuurt binnensport – en buitensportaccommodaties in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen. Hiermee faciliteren wij 175 sportverenigingen. Iedere dag doen we onze uiterste best om de accommodaties gebruiksklaar te maken en keurig te onderhouden. Afdeling verhuur zorgt er voor dat sportverenigingen, scholen en particulieren op de meest geschikte momenten sporten.

De Stadssporthal en de Kleesjhal in Sittard en de Sporthal Munstergeleen zijn bekend in de omgeving. Wij beheren daarnaast nog 20 gymzalen en 2 sportzalen met 23 medewerkers.
Buitensport is de afdeling van de Sportstichting die onderhoud en beheer verzorgt van alle buitensportaccommodaties. Ook dit voeren we uit in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen. Bekijk “enkele kengetallen” voor een overzicht van onze accommodaties.

De Sportstichting Sittard-Geleen exploiteert in opdracht van de gemeente Zwembad De Nieuwe Hateboer. Een van de uitgangspunten van de gemeente Sittard-Geleen is dat iedereen in onze stad op zijn eigen niveau kan sporten, spelen of bewegen. De activiteiten in het zwembad dragen bij aan het realiseren van deze sportieve ambitie.