Sportstad Heerenveen

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn. Hier komen topsport, breedtesport en (sportmedische) zorg samen. Het sportcentrum kent een hoogwaardig topsportklimaat met optimale faciliteiten voor zowel de professional als de amateur. Van cruciaal belang is de deskundigheid en de toewijding van de medewerkers, waardoor het totale aanbod op een zeer hoog kwaliteitsniveau ligt.

Binnen beschikken we over drie zwembaden, een sporthal, het Epke Zonderland Turncentrum en twee squashbanen. Hier worden samen met verschillende sportverenigingen een grote diversiteit aan sporten verzorgd. Van balsporten in de sporthal tot watersporten in het zwembad. En van vechtsporten in de dojo tot jurysporten in het Epke Zonderland Turncentrum. Buiten kun je inline-skaten in het eerste overdekte inline-skatecentrum van Nederland of je skills laten zien in het urban sportpark. Sporten in het zand kan op de multidisciplinaire beachvelden en degenen die de sprong over het water durven te maken kunnen terecht op de fierljepschansen. Voor iedere leeftijd en op elk niveau is er bij Sportstad wel wat te doen!