Sportief Capelle

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Op welke manier je ook wilt bewegen of sporten in Capelle aan den IJssel; er is áltijd een mogelijkheid! Van jong tot oud; gezond, wat minder vanzelfsprekend of misschien juist op topniveau. Bewegen loont. Altijd! Wij brengen graag iedere Capellenaar in beweging. Door te inspireren, te motiveren en te faciliteren. Want wát zijn er fantastisch veel mogelijkheden in Capelle aan den IJssel om individueel of in groepsverband te sporten of te bewegen. Wij hebben de beweeg- en sportaanbieders in kaart en helpen je graag naar een passend aanbod. Daarnaast exploiteren en beheren wij de sporthallen, gymzalen en sportvelden.

We geven ze graag in gebruik aan verenigingen, sportaanbieders en particulieren. In alle wijken van Capelle is er hierdoor de mogelijkheid om veilig en vertrouwd -zowel buiten als binnen- te sporten. Ook organiseren we zelf een groot aantal beweeg- en sportactiviteiten. In de wijken, op scholen, met zorgcentra en diverse andere partners. We bundelen dagelijks onze krachten om er met elkaar voor te zorgen dat Capelle een prachtige stad is om te wonen en te bewegen!