Amstelveen

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

AmstelveenSport is een organisatie die zich inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen. Dat doen wij met ongeveer honderd mensen vanuit drie bedrijfsonderdelen: De Meerkamp; zwemmen en recreëren, Sportfacility: Verhuur / beheer / horeca van sportparken en -hallen. Sportservice: Advies & projecten over gezond bewegen, sportstimulering, verenigingsondersteuning, talentontwikkeling en (top)sportevenementen.

Wij houden ons bezig met: beheren, exploiteren en verhuren van gemeenschappelijke sportaccommodaties, waaronder de Meerkamp aanzetten tot bewegen van jong en oud, valide en mindervalide ondersteunen van sportverenigingen begeleiden van sporttalenten helpen realiseren van topsport en (top)sportevenementen adviseren van de gemeente op het gebied van sport en sportbeleid