Sportbedrijf Katwijk

Lid van:  Vereniging SportBedrijven Nederland

Sportbedrijf Katwijk is het loket voor sport en bewegen. Wij beheren en exploiteren 12 verschillende binnensportaccommodaties binnen gemeente Katwijk. Zoek je een plek om te sporten, wil je een les of cursus aanbieden of zoek je een nieuwe thuishaven voor jouw club of vereniging? Wij helpen je graag de ideale locatie en faciliteiten te vinden voor al jouw sportambities. 

Voor sporters
Het is onze ambitie om mensen te laten bewegen. Zo dragen we bij aan een sportieve, gezonde en vitale gemeente. Onze locaties bevinden zich in diverse dorpskernen in Katwijk, zodat een plek om te sporten en te bewegen nooit ver weg is. Bekijk hier het activiteitenaanbod in onze accommodaties.

Voor (sport)aanbieders
Wij helpen mensen die een (sport)activiteit willen aanbieden of verenigingen op zoek naar een onderkomen bij het waarmaken van hun doelen en ambities. Daarnaast denken we mee over de planning, uitvoering en het succes van jouw activiteit en geven we je handvatten waarmee jij je doelgroep alles kunt bieden wat het nodig heeft. Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw activiteit? Bekijk hier een overzicht van onze binnensportlocaties.

Sociaal-maatschappelijk partner
Wij gaan voor een gemeente waar iedereen sportief en maatschappelijk mee kan doen. Dit doen we onder andere door samen te werken met verschillende sociaal-maatschappelijke organisaties en initiatieven. Daarnaast sluiten we aan bij bestaande netwerken en creëren nieuwe netwerken om te voorzien in de (sport)behoeften van de inwoners van de gemeente Katwijk.

Onderhoud en veiligheid
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt in onze locaties. Mensen in beweging krijgen en houden, lukt alleen op locaties die aan alle eisen voldoen. Het beheer en onderhoud in onze locaties wordt volledig geregeld door Sportbedrijf Katwijk: van schoonmaak en snelle reparaties tot groot onderhoud.